PDA

View Full Version : Emisiuni


Intim
12-17-2006, 23:08
De ce noi astia de la RDS nu putem da dedicatzii si mesaje direct de pe site...si sa ne uitam la emisiuni live pe PC...daca facetzi ceva pt oras..facetzi pt toti.:noway:

djlyon
12-17-2006, 23:21
Dedicatii si mesaje se pot da din toata lumea, la astea nu exista niciun fel de restrictii. Ba chiar s-au primit foarte multe mesaje de la romanii plecati in strainatate, in special de la cei din Spania.

Emisiunile LIVE nu se pot vedea din RDS pentru ca RDS nu vrea sa-si faca peering (conexiune directa) cu noi. Doar cei din TC-NET si CONYSAT, care au peering cu noi, pot vedea MediaTV live pe site.

Tehnic:
Streaming-ul live de la noi ocupa 80-90 kB/s. Daca il facem accesibil din tot internetul, e de ajuns sa intre 1-2 "spectatori" si ne-au blocat tot internetul. Asta daca respectivii au viteza de download de 80-90 Kb/s, ceea de in RDS, ziua, la abonament de 9$ de exemplu, nu se poate, pentru ca ai doar vreo 50-60 Kb/s. De aceea il dam doar in LAN (TC-NET si CONYSAT). Explicatia este valabila si pentru live-ul de la Radio VIPP de la noi de pe site, cat si pentru intreaga sectiune de download.