PDA

View Full Version : Nu mai pot eu ca mi-ati dat ban - Northwood


RatPoison
09-07-2005, 08:03
va sugerez sa nu mai incercati ca nu are niciun rost - ultimu care mi-a facut asta mi-a multumit apoi ca nu i-am formatat hardurile. asa ca mai bine ma atentionati ! pt. admin - cine crezi ca citeste regulamentul ? iti spun eu nimeni !

AIWA
09-07-2005, 08:33
Ultimul care a facut asta ce trebuia sa faca? sa-ti multumeasca ca ...Loool

Fallen Angel
09-08-2005, 08:58
:fuckoff: Sunt unii dintre noi care inteleg faptul ca au luat ban printr-o razbunare nu ca si o masura administrativa..necesara de f.multe ori ..pentru ca nesimtirea poate atinge cote inimaginabile .....pacat !Iar dovezile astea de genul "ce hacker mare sunt eu " si " aveti grija ca intru in pc-urile voastre si va dau foc la casa " sunt pline de nestiinta si de ...rautate gratuita! :fuckoff:

haker2001
09-13-2005, 04:04
Sunt unii dintre noi care inteleg faptul ca au luat ban printr-o razbunare nu ca si o masura administrativa..necesara de f.multe ori ..pentru ca nesimtirea poate atinge cote inimaginabile .....pacat !Iar dovezile astea de genul "ce hacker mare sunt eu " si " aveti grija ca intru in pc-urile voastre si va dau foc la casa " sunt pline de nestiinta si de ...rautate gratuita!


Nu stiu care e nesimtzirea... omul pur si simplu a facut un treath care cere resurse despre aflare unei parole de yahoo... cred ca percepetzi diferit relitatea... in viatza esti menit sa cunosti.... nu potzi priva un om de asa ceva... imi pare rau sa spun... dar voi asta facetzi... daca adminul nu-l interesa trebuia sa ii administreze un warning si sa stearga postul si gata... sa inteleg ca forum a ajuns un fel de DC++ mai mic? Si sa iti spun pe internet se poate sparge o casutza de mail daca ai bani sa ii platesti pe aia... asta inseamna sa detzii informatzia si sa scotzi bani din ea... iar mie mi se pare ilogic.. ca altu sa stie si tu nu... mi s-a parut aberanta decizia... parerea mea.. . iar scopul unui forum este de a discuta asupra unei teme si atzi exprima parerea...

POSTED by haker2001

saarmala
05-29-2006, 04:06
pt. admin - cine crezi ca citeste regulamentul ? iti spun eu nimeni !

si io m-am minunat ca-i scris in engleza si-am sarit repede peste el . oricum o secunda am avut impesia ca nu sunt pe barlad-online ci la alta adresa...

djlyon
05-29-2006, 08:06
Regulamentul este scris in romana si este aici: http://forum.barlad-online.ro/announcement.php?f=24 . Scrie mare "REGULAMENT FORUM" pe fiecare pagina de forum pe care intrati. Nu confundati cu FAQ sau alte chestii care tin de vbulletin.

saarmala
05-31-2006, 02:29
O fi acolo, io cand m-am inscris a aparut o poliloghie in engleza unde trebuia sa dau cu "I agree"; cu ce am agreed, habar n-am..

NaKeDMaN
06-03-2006, 02:27
ca cedezi toate proprietatile si bunurile tc-netului :P ;)))