PDA

View Full Version : DIAL UP la Spectral


Omu
09-02-2005, 19:33
Am vazut la Aiwa odata ca se putea loga la Spectral prin dial up! Mai este serviciul asta activ? Ce trebuie facut? Care sint tarifele?

AIWA
09-02-2005, 21:27
DA MERGE...e solutia mea de verificare a unui server :D din buc...asa ca sa moara carcotasii!
...despre tarife e bine sa dai un PM la TicBD el te poate lamuri!

Dar sigur batrinu stie?

farfui
09-02-2005, 21:47
stiu pe cineva care a fost pana acum 2 weeks client la spectral prin dial-up.

asa de bine mergea ca il caracteriza ca fiind "penal" .(serviciul).

djlyon
09-02-2005, 22:09
ISDN-ul merge bine, pe analogic insa.. D-zeu cu mila :)

AIWA
01-14-2006, 23:52
Oricum astazi numai pe dial-up am stat asa ca..nu stiu cat de "penibil" era dar s-a miscat foarte bine! Ca drept dovada si acum tot de pe Spectral postez!

hocus
04-12-2006, 18:09
Oricum astazi numai pe dial-up am stat asa ca..nu stiu cat de "penibil" era dar s-a miscat foarte bine! Ca drept dovada si acum tot de pe Spectral postez!

Au inima ma doare ...traiasca 4 kb dar mai bine lasa-i ...oricum "penal" nu are legatura cu "penibil" dar amandoua se potrivesc oarecum...un singur merit au ... au fost cei dintai..dar au fost depasiti repede