PDA

View Full Version : Putem sa tragem tzeapa celor de la RDS?


fusion
05-11-2006, 01:38
Ma intreb daca a incercat cineva sa prelungeasca firul de la usa ilegal sa se connecteze cu userul si parola de la alt abonat rds..astfel nu mai platesti 2 abonamente... Connexiunea se face ca un fel de modem si..deci nu are cum sa dea eroarela IP :P a incercat cineva? [NU incurajez daca o faceti e pe riscul vostru]
Care sunt posibilitatile sa te prinda?

Oreste
05-11-2006, 05:21
Doua calculatoare nu au cum sa fie pe un cont in acelasi timp. Unul din ele va fi deconectat. ori primul, ori nu iti da voie sa intri cu al 2-lea calc. Fa o proba cu contul tau si te lamuresti.

EDIT: "Nu am inteles de ce sa prelungesti firul de la usa .... "

djlyon
05-11-2006, 09:30
Poti sa-l prelungesti, dar te-ai intrebat daca celalalt capat e conectat jos in switch? :)

fusion
05-11-2006, 22:31
ai dreptate..la asta nu m-am gandit..
LA prelungit .. e simplu te duci la magazin ceri o mufa de prelungire uttp 1.5 lei si cam atat :P..si sunt pe tc-net si nu prea am de gand sa ma trec pe rds (reclama nu e gratis totusi)

tzs
06-01-2006, 10:45
salut!

daca vrei sa ai 2 calculatoare simultan pe net avand un singur ip / conexiune de net se poate daca netul intra intr-un router.

un router poate fi:

- un device care face doar asta si gasesti de cumparat pe la 50-100 eu / usd
- un server de linux care poate face mult mail mult
- un computer cu windows... insa e de nerecomandat.

solutia ce ami simpla, ieftina si comoda este sa iei un device care e doar router.

routerul iti da ip privat pentru reteaua din spate.. depinde insa si de contractul pe care l-ai semnat cu providerul de net. sunt cazuri in care providerul nu te lasa sa ai mai mult de un calculator conectat la net....

gabi
http://fotoblog.ro

Cristi
06-02-2006, 18:12
salut!

daca vrei sa ai 2 calculatoare simultan pe net avand un singur ip / conexiune de net se poate daca netul intra intr-un router.

un router poate fi:

- un device care face doar asta si gasesti de cumparat pe la 50-100 eu / usd
- un server de linux care poate face mult mail mult
- un computer cu windows... insa e de nerecomandat.

solutia ce ami simpla, ieftina si comoda este sa iei un device care e doar router.

routerul iti da ip privat pentru reteaua din spate.. depinde insa si de contractul pe care l-ai semnat cu providerul de net. sunt cazuri in care providerul nu te lasa sa ai mai mult de un calculator conectat la net....

gabi
http://fotoblog.ro









Si cum te descopera providerul ca tu ai 10 calculatoare in spatele unui router?

djlyon
06-02-2006, 19:27
Ttl

Dark_Lord
06-09-2006, 01:04
poi nu are cum

nevrax
06-10-2006, 13:43
mai zicem odata: TTL

(apropo emule... exista posibilitatea de a modifica TTL-ul... si chiar fff usor)