PDA

View Full Version : Hub Rds!!!


Flint
04-22-2006, 18:38
Stie cineva vreo adresa. Va multumesc!

andrei80
04-28-2006, 02:07
da,stie cineva ceva local?

twisted
04-28-2006, 02:45
cum sa fie ceva local mai ? pai ca sa fie ceva local ar trebui iar sa se complice cu un server si cu un oarece intranet sa-l gandeasca... nu cred ca va exista asa ceva decat daca face vreun user si-l tine non-stop

andrei80
05-12-2006, 03:13
cica e ceva pe vine...vom vedea...

VelsatiS
05-12-2006, 16:28
am fost la cineva aks cu RDS si am vaz ca avea la fovorite un hub...pe care ,cand am intrat, avea ca banner...HUBUL OFICIAL RDS BARLAD :| ..in max 2 zile o sa postez si adresa lui..nu mi`a venit sa cred,dar exista....nu stiu daca e proprietatea RDS..sau e fakut de vrun client

MAYDAY
05-13-2006, 00:19
Nu te obosi Velsatis, asta-i adresa:10.10.7.48 Dar nu e catusi de putin "HUBUL OFICIAL RDS BARLAD" ci unul privat. Oricum, nu ai acces de pe tc-net.

pending
06-02-2006, 15:52
sunt mai multe huburi p rds care stau non stop deschise :) .. documentati-va

Dark_Lord
06-09-2006, 01:06
si pe huburile astea ai viteza metropolitana ???

andrei80
06-11-2006, 05:32
ai 500KB/s(4megabit)...momentan...o sa creasca in curand

bbw220
11-30-2006, 23:11
Cum se face oare ca de la 4 mb viteza cat copiam si eu de pe un hub RDS din Barlad un amarat de film acum copii cu 33kb/s? S-a terminat ,,episodul" cu reteaua locala?Ce bine ca am pastrat si TC-NETU. Sa-mi spuna si mie daca problema este la toata lumea.Multumesc.

Cristi
12-01-2006, 15:05
Cum se face oare ca de la 4 mb viteza cat copiam si eu de pe un hub RDS din Barlad un amarat de film acum copii cu 33kb/s? S-a terminat ,,episodul" cu reteaua locala?Ce bine ca am pastrat si TC-NETU. Sa-mi spuna si mie daca problema este la toata lumea.Multumesc.


La radio santz am auzit ca RDS-ul il incurajeaza pe cel care tine hub-ul RDS :naughty: ...primul pas a fost facut: respectivul are IP public STATIC(poate si abonament gratis) ...in schimb au pus o limita de 800KB ...acum nu stiu daca e o limita totala sau pentru fiecare user ..OARE UNDE OR FI CEI 50Mbps mult laudati:d

dadosh
12-01-2006, 16:43
La radio santz am auzit ca RDS-ul il incurajeaza pe cel care tine hub-ul RDS :naughty: ...primul pas a fost facut: respectivul are IP public STATIC(poate si abonament gratis) ...in schimb au pus o limita de 800KB ...acum nu stiu daca e o limita totala sau pentru fiecare user ..OARE UNDE OR FI CEI 50Mbps mult laudati:d

pai si care-i adresa ...ip-ul ala public...ca eu oricum ies prin router si adresele gen 10.10.7.48 nu le pot folosi ?

Cristi
12-01-2006, 19:42
pai si care-i adresa ...ip-ul ala public...ca eu oricum ies prin router si adresele gen 10.10.7.48 nu le pot folosi ?


Poti sa folosesti adresele de gen 10.10.x.x (asta daca sistemul lor accepta si ip-uri de genul asta ...daca nu iti mai trebuie un switch si niste cabluri) oricum adresa este : 82.77.208.190

dadosh
12-02-2006, 01:04
Poti sa folosesti adresele de gen 10.10.x.x (asta daca sistemul lor accepta si ip-uri de genul asta ...daca nu iti mai trebuie un switch si niste cabluri) oricum adresa este : 82.77.208.190

merci frumos ...pe bune ca nu aveam adresa lor...oricum nu o folosesc eu asa des....

cu faza asta m-ai dat gata....dau o bere.. ;)

BlackIce
12-10-2006, 09:27
pai si care-i adresa ...ip-ul ala public...ca eu oricum ies prin router si adresele gen 10.10.7.48 nu le pot folosi ?

rds-barlad.no-ip.info

Si ca sa nu mai deschid alt post , ma intreb , ,, OARE UNDE OR FI CEI "100k/s lipsa de la 120 - 130 LA 20 - 25 k/s????:what:Sa mai spun si de diferenta de pret ?? nu , se stie!!!

De ce atata ura cand se face ceva in folosul barladenilor !!!! Aruncati fratilor aparatele radio shantz si luati din alea digitale !!!Ce drak , suntem in 2006 ........sau in 1989 inapoi , cine stie !!!

andrei80
12-24-2006, 17:00
Iar nu-i nici un hub online :(
Ce s-o fi intamplat, ca pana acu vreo 2 luni a fost aproape non-stop online:|

RoyaL
03-26-2007, 18:33
Deh adresa dupa cum a spus si Black Ice :P e rds-barlad.no-ip.info sau 10.10.7.48 cea de retea !Si e cam tot timpu online...se mai fura ip-urile si de asta uneori se personalizeaza de catre altii si altii :) In fine cred ca acum s-a fixat treaba cu hub-ul!

andrei80
06-08-2007, 15:40
Huburi cu rds-isti(si nu numai):
dc.tc-net.ro
dchub://rds-nord.no-ip.info

hocus
06-08-2007, 16:47
suna a distrigaz :)