PDA

View Full Version : de abia astept sa ma mut la rds


Northwood
08-28-2005, 17:21
cred ca tcnetu va cam da faliment deoarece cu doar 45 lei poti avea mult mai multe de la rds. asa ca tcnetule daca nu faci o oferta criminala eu cam o sa imi iau zboru de pe aici ...

katja
08-28-2005, 17:31
fuji...pls..cat mai repede....hai

day_ever
08-28-2005, 20:36
cred ca tcnetu va cam da faliment deoarece cu doar 45 lei poti avea mult mai multe de la rds. asa ca tcnetule daca nu faci o oferta criminala eu cam o sa imi iau zboru de pe aici ...
Banuiesc faptul ca ai si o oferta disponibila ...din moment ce te arunci asa de tar e:) ..poate ne zici si noua ce ai aflat poate vom fugi..in munti impreuna....(sau poate numai tu?:D:

katja
08-28-2005, 21:43
hmmm....sigur are cea mai tare oferta...net de 5 ori mai rapid si mai stabil si sigur va fi de 12 ori mai "eftin"

nevrax
08-29-2005, 01:51
oricat de tare este oferta... vor exista lucruri pe care nici mama rds-ului nu le va putea face... :hmm:

as vrea si eu sa stiu daca exista raspunsuri pozitive pentru:

* rds-ul va putea da in Barlad la 1500 de clienti acces in retea de 100 Mbit / client?
* angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare?
* RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii :p?
* RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului?

veti realiza singuri... cu timpul... cand o sa va saturati de schimbat providerii... atunci nu va ramane decat sa :headbang:

gigikentucky
08-29-2005, 14:41
* angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare?
RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii
Astea 2 sunt inutile. Nu vad de ce un provider de internet ar veni acasa sa-ti deviruseze tie calculatorul. Macar daca vine, sa-ti stearga si praful de pe monitor, nu ?
Legat de petrecere.. Cul men. Si cu ce ma incalzeste pe mine ?
* RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului?
Raspuns : Da.
In plus, tot se spunea ca de ce cade saptamanal RDS-u. Macar cadea o ora maxim 2 dupa care totul revenea la normal.
Cel putin in zona gara, sambata si duminica a mers totul de kkt, si internet si retea si tot. Internet-ul nu mergea, nimic ce tinea de metropolitan nu mergea.
Deci care e mai sigur. Rds-ul care cade o ora si revine, sau tecenetu care se duce cu zilele. Si tu stai ca prostu si te bucuri ca ia uite-te ce bine merge tecenetu. Traiasca Codreanu cu metropolitanu lui de 100 mb/s, de care multi se plang ca nu mai trag decat cu maxim 4-5 Megabystes/s fata de ~12 cat ar fi normal.
Cei care doriti sa va laudati cu metropolitanul care merge excelent si cu internetul care ziua merge in ultimul timp penibil, n-aveti decat sa ramaneti la mult iubitul tecenet.

djlyon
08-29-2005, 15:01
Traiasca Codreanu cu metropolitanu lui de 100 mb/s, de care multi se plang ca nu mai trag decat cu maxim 4-5 Megabystes/s fata de ~12 cat ar fi normal.
:) Esti simpatic.
Cu 12 (12.5MB/s mai exact) nu o sa-ti mearga niciodata. Ala e maximul teoretic. In practica se ating viteze de pana la 11.5MB/s.
Daca insa tragi cu 4-5MB/s, asta e din cauza ca mai e unul pe acelasi tronson cu tine care trage si el cu vreo 4-5 MB/s :)
Asta e valabil in orice retea ethernet de 100Mbit pe cupru :)

gigikentucky
08-29-2005, 16:06
Heh, si atunci in momentul asta, cand trag cu 20-30 de kilobytes din retea, cati sunt pe acelasi tronson cu mine ?
Sau cum iti explici ca acest site care e in metropolitan mi se incarca in draci ?

djlyon
08-29-2005, 17:22
Eu ti-am explicat pur tehnic o chestie.
Ca sa afli ce se intampla exact, vorbeste la TC-NET sa vina cineva sa verifice.
Problema poate fi de la ei, sau poate fi de la tine.

AIWA
08-30-2005, 13:41
oricat de tare este oferta... vor exista lucruri pe care nici mama rds-ului nu le va putea face... :hmm:

as vrea si eu sa stiu daca exista raspunsuri pozitive pentru:

* rds-ul va putea da in Barlad la 1500 de clienti acces in retea de 100 Mbit / client?
* angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare?
* RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii :p?
* RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului?

veti realiza singuri... cu timpul... cand o sa va saturati de schimbat providerii... atunci nu va ramane decat sa :headbang:
Exista o problema...toate cele de mai sus palesc in comparatie cu Am anuntat defectul si ..NICI ACUM nu e rezolvat!
Sincer m-am gindit mult sa scriu sau nu asta insa...deja rabdarea mea a luat sfarsit! Atita timp cat vorbesc direct ,explic fenomenul...vad ce solutii atehnice gasesc in teren:( am posibilitatea sa CRITIC!
-Gata merge.....de unde a mers 1 ora si iarsi...
-Am lasat placa in 10 si nu in 100 ca de la asta era beleaua.....de unde ? la fel
-E de la un switch o sa-l restartam...s-a tot restartat si tot la fel

......

Placa retea a fost verificata atit pe 100 cat si pe 10 intr-o retea interna...merge stabil si fara probleme..deci nu e de la ea...cablul e mufat de "firma"...defectul e anunta la nivel inalt...ce mai trebuie facut? Sacose cu plocoane?? Userul cu pricina e in spate la casa de cultura si sincer ..mi-e jena de rusinea unora din TCnet ce stiu sa ajunga acolo numai cand le crapa maseaua!

DEFECT: se conecteaza si se deconecteaza de la retea singur

w`t`f`
08-30-2005, 14:06
Placa de retea ce firma este si ce chipset are ?

AIWA
08-30-2005, 19:37
NU ARE RELEVANZTA atita timp cat PLACA E OK!!

PS tu pe yahoo nu mai intri?

w`t`f`
08-30-2005, 20:46
Nici nu iti dai seama cata "relevantza" are. Serios. Ash putea sa iti dau sute si sute de exemple .. dar nu isi au rostul aici. Apropo ... ai vazut placa de retea sa nu mearga cu cablu intins pe exterior ? Eu am vazut :).
ps: sunt tot timpul pe yahoo .. :P

AIWA
08-30-2005, 23:03
REPET...a mers perfect...de la o vreme cam da rateuri...placa e verificata in alt PC in alta locatie ...si merge...
Adus alt PC si facut proba la fel:) PCul in alta locatie merge:)
Problema a fost de la o sursa ...intrucat se pare ca s-a rezolvat acum:))

w`t`f`
08-30-2005, 23:19
Te referi la sursa care alimenta switch`ul ?

farfui
08-30-2005, 23:35
AIWA, alea-s nimicuri...........a trecut un tractor/camion/tab/senilata/ peste/pe sub cablu/fibra, a mufat un prost o magistrala aiurea, o sa schimbam switch-ul ca e de acolo, e de la traf , e switch-ul in pod si e cald/nu se poate ajunge la el, e de la RDS...etc.


oricum sunt niste explicatii mai cu cap.
....la rex am avut parte de "e cald si se ating firele intre ele si fac scurt" si de "a oprit FBI internetul tocmai din America din cauza floodului".
a dracu' FBI asta.

ombladon
08-31-2005, 00:05
....la rex am avut parte de "e cald si se ating firele intre ele si fac scurt" si de "a oprit FBI internetul tocmai din America din cauza floodului".
a dracu' FBI asta.



Lolllll :rulz: inseamna ca la rexnet sunt cablati numai cei care au sub 13 ani .... Eu nu cred asa ceva .....Auzi domn`le ....de la CALDURA nu este net sau FBI a oprit net din cauza FLODULUI lollll mai mare decat mine si REXNET ... :rant:

Doamne ajuta :rulz:

Hai ca asta este buna ....... hai sanatate si numai bine ...

AIWA
08-31-2005, 00:12
FARFUI imi amintesc:
" ..a cazut netu in state ..."
"..e furtuna in state si nu se vade satelitul cu antena..."
".. a cazut un hard...."
"..nu se vad antenele ca a batut/ bate vantu..."
"..ploua in barlad si a intrat apa in canalizari.." (asta cind aveam linie inchiriata cu modem:)) )
Si mai am perle

Northwood
08-31-2005, 06:22
de ce cred ca tcnetu e de kkt :

1. modul in care s-a efectuat cablarea este incorect ! cablul nu trebuia tras pe exterior deoarece cablul utp nu este ecranat.
2. distanta de la un switch la un terminal nu trebuie sa depaseasca doi metri.
3. rata minima de transfer care este precizata in contract nu este respectata !!! sa nu mai vorbim de cea maxima !!!!
4. daca vb. cu tecenetu sa-ti dea un ip exterior ca poate vrei sa tii si tu un server ceva cam stramba de nas si te duc cu vorba
5. nu stiu cat acces o sa am la petrecerea aia pe care tecenetu o va da pentru clientii sai.
si cam atat dar ma straduiesc sa mai "produc" si altele ...
sincer acu ... n-am dreptate ?

ii sfatuiesc pe cei de la tecenet sa ia neste cursuri de retelistica ... i-ar ajuta mult

farfui
08-31-2005, 07:04
2. distanta de la un switch la un terminal nu trebuie sa depaseasca doi metri.

terminal nu e filmul ala cu Tom Hanks ?
Mie unul mi-a placut.

(rog un admin sa mute postul la filme).

katja
08-31-2005, 09:25
northwood...spre bucuria ta cei de la rds trag cablurile prin interiorul scarii....si cred ca pentru tine iti vor pune si sw in dormitor...
de asemenea poate in contractul lor..VEI AVEA o rata minima de transfer asigurata....da-mi voie sa iti spun ,ca m-am interesat, ca la tc net doar firmele cu abonamente mari au abonamente garantate...chiar si 10 kilo garantati costa mult mai mult decat un abonament "home user".
Si sincer ma indoiesc temeinic ca vei avea acces la petrecerea tc net ...stii tu e cam "elitista"..:D:D:D

gigikentucky
08-31-2005, 13:34
Sa faci ceva pe ea petrecere tecenet :haha:
Ce sa faca si ei ca sa compenseze faptul ca iti ofera niste servicii de kkt.

Katja tu parca sustii mult prea avid tecenetu. Sfidezi orice logica. Stangaceanule, tu esti mama ? :haha: :haha:

Omu
08-31-2005, 20:49
AIWA da merge acum, mersi de interventie!

AIWA
08-31-2005, 22:51
Cu placere,pentru putin!

AIWA
08-31-2005, 23:35
In clipa de fatza am avut o discutie cu Twisted..ce mi-a spus ca e de la serverul celor de la CG..OK mi-am spus cunoaste bine topologia retelei si stie mai multe insa surpriza..bag Spectral si merge de rupe CGul!
Intre timp se zvoneste ca se fac si ceva modificari...pai daca e asa..de ce nu se anuntza?! Discutam de cine e mai bun ,cine e mai serios si alte alea dar...unde e comunicarea?

gigikentucky
08-31-2005, 23:49
Raspuns:
"nu cred ca va mai fi vreun isp in barladul asta amarat care sa fie mai aproape de client ca tc net-ul...cu cat poate...cu oamenii sai, cu probleme, defectiuni, ingaduinta, si apropiere de client ...ever ever" :haha:

AIWA
09-01-2005, 00:26
Mai GIGI...se pare ca te-au auzit ...si uite merge acum asa cum mergea pina asta seara..deci ..asta a fost s-a facut ceva treaba si..era un nod pe un cablu!

twisted
09-01-2005, 10:16
AIWA te rog prezinta tot ce ti-am spus ... eu am spus ca o fi de la serverul CG care intradevar si mie imi mergea rau nu am afirmat ferm convins ca e de la ala, ci pus si simplu am emis o ipoteza, avand in vedere ca dupa ce am observat ca nu merge CG-ul am incercat alte site-uri din afara si altele din romania sa testez sa vad daca nu merge intradevar si surpriza alea mergeau... si oricum ti-am zis si eu daca nu mah insel de cele cateva schimbari chiar inainte sa incerg CG-ul.

Fallen Angel
09-01-2005, 10:22
Raspuns:
"nu cred ca va mai fi vreun isp in barladul asta amarat care sa fie mai aproape de client ca tc net-ul...cu cat poate...cu oamenii sai, cu probleme, defectiuni, ingaduinta, si apropiere de client ...ever ever" :haha:

Kentucky...te cam contrazici...singur ...putin mai inainte spuneai doar vorbe urate la adresa lor......oare de unde aceasta schimbare brusca....si in bine!:)

gigikentucky
09-01-2005, 12:34
Faceam misto de ei ma :haha:

AIWA
09-01-2005, 13:06
AIWA te rog prezinta tot ce ti-am spus ... eu am spus ca o fi de la serverul CG care intradevar si mie imi mergea rau nu am afirmat ferm convins ca e de la ala, ci pus si simplu am emis o ipoteza, avand in vedere ca dupa ce am observat ca nu merge CG-ul am incercat alte site-uri din afara si altele din romania sa testez sa vad daca nu merge intradevar si surpriza alea mergeau... si oricum ti-am zis si eu daca nu mah insel de cele cateva schimbari chiar inainte sa incerg CG-ul.
DA..curios e unte ca aseara ..am facut si test pe spectral si merge UNS...De asta spun ca aseara a FOST CEVA...ceva daca am inteles bine era facut de NEVRAX...si a fost exact in perioada cit am testat! am spus ca si-a revenit insa e inadmisibil sa la un ping mediu zilnic de 10ns sa am Request timed out NU MI SE PARE NORMAL Atitatimp cat eu stau in medie cam 90% din timp pe acel server..crede-ma pe cuvint ca imediat sesizez can ceva merge prost! Apropo de asta te invit sa mine sa vezi cum merge DC++ sa vedem poate gasesti si aici o explicatie:)

Hai sa incercam sa ne vedem si greselile nu numai calitatile!

Cristi
09-01-2005, 13:22
DA..curios e unte ca aseara ..am facut si test pe spectral si merge UNS...De asta spun ca aseara a FOST CEVA...ceva daca am inteles bine era facut de NEVRAX...si a fost exact in perioada cit am testat! am spus ca si-a revenit insa e inadmisibil sa la un ping mediu zilnic de 10ns sa am Request timed out NU MI SE PARE NORMAL Atitatimp cat eu stau in medie cam 90% din timp pe acel server..crede-ma pe cuvint ca imediat sesizez can ceva merge prost! Apropo de asta te invit sa mine sa vezi cum merge DC++ sa vedem poate gasesti si aici o explicatie:)

Hai sa incercam sa ne vedem si greselile nu numai calitatile!


Hai sa incercam sa fim realisti..ok? ...in primul rand nu stiu despre ce server este vorba si deci aici nu ma bag (probabil ai dreptate) ..DAR NU POT SA STAU IN BANCA MEA CAND VORBESTI DE DC++...hai sa fim seriosi ...ESTI SINGURUL CLIENT CARE ARE 100 MB GARANTATI(FIBRA OPTICA DIN NODUL CENTRAL PANA LA TINE ). Ai incercat vreodata sa pui direct cablul in placa de retea si sa nu mai treci printr-un router (in cartea tehnica scrie maxim 2 MB intre portul de WAN si cele de LAN) si inca un PC care e server linux care zic eu ca mai mult de .0.5 MB nu poate duce(e obosit rau de tot).... eu zic mai intai testeaza si apoi sa spui ca nu iti merge .....si DACA vrei vin eu cu laptopul si iti demonstrez ca ai 5 MB MINIM (mai conteaza si calculatorul de la care tragi si limitarile aluia)... TOATE ASTEA TI LE-AM SPUS SI PERSONAL SI LE STII PREA BINE SI DIN ALTE SURSE ....HAI SA NU NE CONSUMAM ENERGIA CU POSTURI SCRISE LA NERVI...

Fallen Angel
09-01-2005, 15:32
Faceam misto de ei ma :haha:
Ha Ha Ha ......si eu ................(de tine:)

katja
09-02-2005, 01:04
se pare ca discutia de aici a cam degenerat in ceva certuri personale sau doar mi se pare mie??

Fallen Angel
09-02-2005, 08:54
se pare ca discutia de aici a cam degenerat in ceva certuri personale sau doar mi se pare mie??
Din punctul meu de vedere chiar nu a degenerat pentru ca toata lumea stie ca , cainele moare de drum lung iar....... asa ca de ce sa ne ambalam si sa ne scurtam viata asta care si asa nu este asa de linistita si nici prea lunga . pe care ne-o traim si asa intr-o amenintare continuua:)(ba ca o sa vina tornada...ba ca iese ilescu presedinte...chestii serioase nu frustrarile fiecarui personaj lipsit de bun simt ...) asa ca de ce sa ne ambalam? Numai bine.....(daca sunt deja offtopic imi cer scuze si promit sa nu se mai repete:))

Northwood
09-02-2005, 08:57
bai farfui da ce ai cu terminalu meu ? ah? vrei s-o iei in terminal ?!! :P

acu pe bune am vrut sa spun pc da creca eram obosit ... si referitor la cei doi metri asa e ...

AIWA
09-02-2005, 09:12
Hai sa incercam sa fim realisti..ok? ...in primul rand nu stiu despre ce server este vorba si deci aici nu ma bag (probabil ai dreptate) ..
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....DAR NU POT SA STAU IN BANCA MEA CAND VORBESTI DE DC++...hai sa fim seriosi ...ESTI SINGURUL CLIENT CARE ARE 100 MB GARANTATI(FIBRA OPTICA DIN NODUL CENTRAL PANA LA TINE ). Ai incercat vreodata sa pui direct cablul in placa de retea si sa nu mai treci printr-un router (in cartea tehnica scrie maxim 2 MB intre portul de WAN si cele de LAN) si inca un PC care e server linux care zic eu ca mai mult de .0.5 MB nu poate duce(e obosit rau de tot).... eu zic mai intai testeaza si apoi sa spui ca nu iti merge .....si DACA vrei vin eu cu laptopul si iti demonstrez ca ai 5 MB MINIM (mai conteaza si calculatorul de la care tragi si limitarile aluia)... TOATE ASTEA TI LE-AM SPUS SI PERSONAL SI LE STII PREA BINE SI DIN ALTE SURSE ....HAI SA NU NE CONSUMAM ENERGIA CU POSTURI SCRISE LA NERVI...

Am rupt postul tau in 2 tocmai pentru a face diferentza intre la ce am dorit sa atrag atentia si la ce mi-ai raspuns!

In rest nu am comentarii!
:(
Am invatat ca rufele se spala acasa in intimitate! :D

Northwood
09-02-2005, 09:13
http://forum.barlad-online.ro/showthread.php?t=138

Cristi
09-02-2005, 17:42
acu pe bune am vrut sa spun pc da creca eram obosit ... si referitor la cei doi metri asa e ...


hmmm ... hai sa fim seriosi ...2 metri ....unde ai citit tu chestia asta?

raspunde la intrebarile astea:

1. Cum vor face cei de la rds daca ei monteaza echipametele pe casa scarii?
2. cum faci daca de la un switch ai 130 de metri pana la 2 clienti?
3. cum faci la o sala de internet cu mai multe calculatoare?

Jedi
09-19-2005, 11:28
pentru un consumator mic de internet asa ca mine cu siguranta Rds ul va fi ok! pretul o sa-si spuna cuvantul........avand in vedere ca net ul e platit in general de parinti o sa vedem cine va mai fi interesat sa de a groaza de bani doar pe internet , cand cu mai putini bani la Rds vei avea 3 in 1 (televiziune, telefon si internet)! as vrea sa ascultati ce spun oamenii cand stau la rand sa-si plateasca abonamentul la cablu` ( cand datzi drumu` la internet si telefon? asta aud plus ce discuta lumea in general ) asa ca lasati-o balta cu petreceri si cu devirusari......suntetzi funny la chestia asta! E adevarat ca baietii de la Tc net sunt okk dar asta nu-mi tine de cald in buzunar si la serviciile oferite de Rds!
Forta fie cu voi!

Cristi
09-21-2005, 21:21
La tine internetul este platit de parinti?:D

bbw220
09-24-2005, 16:39
TC NET vs RDS MERCEDES 600 SEL vs DACIA SPORT :rulz: :rulz: :rulz: Daca tc-net ofera si un serviciu cu o fata din caz ca am virusi sa vina sa ma deviruseze ar fi super.RAMAN LA EI.

RatPoison
09-24-2005, 19:46
pentru katja : http://www.hotnews.ro/pp_articol_5721-rds-isi-bate-joc-de-clienti.htm

ticabd
09-25-2005, 07:00
TC NET vs RDS MERCEDES 600 SEL vs DACIA SPORT :rulz: :rulz: :rulz: Daca tc-net ofera si un serviciu cu o fata din caz ca am virusi sa vina sa ma deviruseze ar fi super.RAMAN LA EI.

Eu am o Dacie Sport ...si chiar merge bine:P ;)

bbw220
09-28-2005, 16:32
Cred ca TC NET mai are cateva zile(si astea numarate de viata)impreuna cu REX NET. TC NET moare incet si sigur.LA MULTI ANI RDS

RatPoison
09-28-2005, 20:40
cristi - teoretic distanta de la switch la pc tre sa fie cat mai mica ... daca e mai mare nu e nici o problema ! de unde am auzit de cei 2 metri ? la facultate la cursul de retelistica !

djlyon
09-29-2005, 02:22
de unde am auzit de cei 2 metri ? la facultate la cursul de retelistica !
Cand, in 1986?

Cristi
09-29-2005, 15:30
Cand, in 1986?

:d

nu cred ca pe atunci erau si cursuri de retelistica....eu in 1996 aveam la facultate 286 si reteaua facuta pe BNC

djlyon
09-29-2005, 15:45
Eee, in `95 la Codreanu aveam deja retea Novell cu statii 486 diskless :p

RatPoison
09-29-2005, 21:03
nu in 2004

djlyon
09-30-2005, 08:17
Atunci te-au pacalit

dadosh
10-01-2005, 21:56
:d

nu cred ca pe atunci erau si cursuri de retelistica....eu in 1996 aveam la facultate 286 si reteaua facuta pe BNC

eu am avut coral 4xxx cu 16 terminale...(cu sistem de operare RSX 11M ) ...hehe... :)
dupa care au venit niste 286 iBM-uri...parca ps2 si parca tot pe novell era reteaua...

Fallen Angel
10-03-2005, 15:05
Cred ca TC NET mai are cateva zile(si astea numarate de viata)impreuna cu REX NET. TC NET moare incet si sigur.LA MULTI ANI RDS
Cateva zile incepind de cand ..? Ai uitat sa specifici...nu de alta dar s-ar putea sa plecam la pomana degeaba.....Te rog sa nu ne mai dezimformezi...mai sunt si cardiaci pe forumul asta ...sau cel putin nu mai scrie toate stirile venite cu "vantul de ora 6"!

farfui
10-03-2005, 17:34
Fallen Angel.....bbw220 e tipul cu ogrish...ce te astepti de la el ? :)) "TC NET moare incet "......are un fetish cu tot ce e morbid.

wxdj
10-06-2005, 21:17
la Radio Santz ,,se vorbeshte despre o unificare (peering) a retelelor dintre cei doi "puternici" ai net-ului din orash ,,daca fac asta ,,intradevar v-a fi ceva super bun ,,speram la un singur HUB puternic.Doamne ajuta zvonurile sa se adeveresca !!!!

djlyon
10-06-2005, 21:21
Care-s aia "doi" ?

Dark_Lord
06-09-2006, 13:59
Cateva zile incepind de cand ..? Ai uitat sa specifici...nu de alta dar s-ar putea sa plecam la pomana degeaba.....Te rog sa nu ne mai dezimformezi...mai sunt si cardiaci pe forumul asta ...sau cel putin nu mai scrie toate stirile venite cu "vantul de ora 6"!


Incepand din clipa in care o sa fie tras retea in tot orasul... bineinteles de ls RDS....

nevrax
06-10-2006, 13:30
Foarte amuzant... si in acelasi timp... foarte trist!

Probabil deabia in 2-3 ani Barlad-ul isi va construi o comunitate care sa nu tina cont de apartenenta la nu stiu ce retea ci doar de faptul ca suntem Barladeni si ar trebui sa ne mandrim cu asta.

Va veni ziua cand vi se apleca de atata "metro". Veti avea access la sute, giga, para-extra-mega-tera de informatie descarcabila la viteza de "metro" si NU veti sti ce sa faceti cu aceasta informatie (vorbesc la modul general).

Ce folos iti aduce un HUB sau 10 HUB-uri sau 10000 de HUB-uri unite intre ele... daca atunci cand vrei sa tragi un film ti se inchide transferul sau nea cutare este dupa sapte firewall-uri? Ce folos sa ai access la miliarde de tone de giga de informatie daca 99% din ea este inutilizabila, neinteresanta, expirata, gunoi, incompleta, virusata etc?

Mai are rost sa va spun ca nu este cinstit/corect/fair-play sa "sharezi" informatie piratata! Dar cu siguranta nu vreti sa auziti de acest lucru.

Va asigur ca pt multi dintre voi Metro este doar o euforie. Totul ar trebui sa porneasca de la modul vostru de gandire si NU de la furnizorii de servicii de date si voce. Acestia va pot asigura DOAR transferul de date DAR NU poate (si nici nu vrea) sa va faca educatie.

Dark_Lord
06-10-2006, 14:21
Cam nerelevant...
Eu ma refeream ca atunci cand va ajunge RDS peste tot... De exeplu eu stau la casa si nu a ajuns inca RDS la mine... Dar soon va ajunge...
Adica eu as fi mult mai multumit daca as putea juca un joc calumea pe net decat sa am retea metropolitana care intru o data pe zi sa iau un film...
a.. am uitat... si sa crape browserul din cauza ca banda este mancata de un download... sa stai jumatate de ora pt 5 mega... nu prea e viata...

nevrax
06-10-2006, 15:59
Mda... nu prea e viata... viata e complicata rau :)

Dark_Lord
06-10-2006, 21:37
Cand nu ai pile asa e...