PDA

View Full Version : 16 Aprilie - "Cupa Primaverii" la ORIENTARE TURISTICA


sorin
04-05-2006, 19:40
Barladeni ,

Duminica 16 Aprilie 2006 Clubul Sportiv "CRONOS" Barlad - Liceul Teoretic Mihai Eminescu Barlad - organizeaza prima editie a Cupei Primaverii la Orientare Turistica - concurs interjudetean trecut in calendarul Federatiei Romane de Orientare .
Concursul se va desfasura pe 16 aprilie 2006 incepand de la orele 11:00 in Gradina Publica Barlad cu start de langa statuia lui George Enescu .
Poate veni ,vedea si participa orice iubitor de natura si de o miscare in aer liber . Concursul fara limita de varsta dar pe categorii baieti si fete 8 ani ,10 ani , 12 ani , 14 ani ...... 60 ani , 65 ani ... consta in gasirea in padure pe baza unei harti a terenului , a unui numar de posturi de control ( lampioane portocalii ) , compostarea fiecaruia pe o fisa de control individuala - in cel mai scurt timp posibil .
Mentionam ca vom avea trasee frumoase , tehnice pentru avansati si usoare marcate pentru incepatori numai potrivit pentru o plimbare si a trai placerea gasirii posturilor si compostarii lor pe fisa .
Vom oferi celor mai buni , celor mai tineri si mai varstnici diplome si o multime de aplauze si felicitari tuturor participantilor .
Va asteptam cu drag !

Cu respect , Frangulea Sergiu - Presedinte de concurs
Grigoras Sorin - Arbitru